side_banner

Nyheder

Covestro vil bygge sit største termoplastiske polyurethananlæg i Kina

Termoplastiske polyurethaner kan findes i mange applikationer – for eksempel i mobiltelefonetuier, hvis producenter er placeret i det sydlige Kina.Den vil stå færdig i 2033 og siges at have en kapacitet på 120.000 tons TPU/år.

Nyt websted skal bygges i Zhuhai, Sydkina, med en årlig kapacitet på 120.000 tons TPU om året efter sidste fase af udvidelsen

Udvidelsen skal ske i tre faser: Første fase afsluttes i slutningen af ​​2025, sidste fase afsluttes i 2033
Covestro vil bygge sit største termoplastiske polyurethane-anlæg (TPU) i Zhuhai, Kina.Med en samlet investering i det lave trecifrede million euroområde vil det også være virksomhedens største investering i sin TPU-forretning.

TPU er et meget alsidigt plastmateriale, et ægte multitalent, der tilbyder en bred vifte af egenskaber til en bred vifte af applikationer som sportsskosåler, IT-enheder såsom fejemaskiner, smarte højttalere og telefontasker eller bilapplikationer.

Beliggende i Zhuhai Gaolan Port Economic Development Zone i Guangdong-provinsen, vil det nye sted med tiden spænde over 45.000 kvadratmeter.Det skal stå færdigt i 2033 og forventes at opnå en produktionskapacitet på næsten 120.000 tons TPU om året.

Det vil blive bygget i tre faser.Den mekaniske færdiggørelse af første fase er estimeret til udgangen af ​​2025. Dette vil føre til en produktionskapacitet på omkring 30.000 tons om året og skabelse af omkring 80 nye arbejdspladser.Den indledende investering for denne fase ligger i det mellemste tocifrede millionbeløb.

"Denne investering viser vores vedvarende forpligtelse til vækst i vores Solutions & Specialties forretningsenheder", sagde Covestro CCO Sucheta Govil."Med denne nye fabrik til TPU ønsker vi at fange den forventede hurtige og høje markedsvækst på TPU-markedet globalt, og især i Asien og Kina.Produktionsstedet vil kunne betjene både de voksende asiatiske markeder såvel som efterspørgsel i Europa og Nordamerika."


Posttid: Mar-03-2023